Bloeiend Hillegom stelt kieslijst vast

Met als verrassing Aart van Heusden (ex VVD) als nieuwkomer op plaats 3.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 18 december jl. is de kieslijst van BLOEIEND HILLEGOM vastgesteld.Nieuwkomer op deze lijst is Aart van Heusden, die tot woensdag fractievoorzitter was van de VVD, maar die daar is opgestapt.

Op de kieslijst van Bloeiend Hillegom zijn nu de eerste 3 plaatsen bezet door 3 zeer ervaren raadsleden, die zich deze raadsperiode met succes hebben ingezet voor allerlei zaken in Hillegom, die haar tot een mooi en leefbaar dorp maken, waar het voor inwoners en ondernemers prettig wonen en werken is.

Als eerste is dat Co Jansen. Co heeft 10 jaar ervaring met raadswerk, en staat altijd open voor de geluiden in de samenleving. Als tweede staat de huidige fractievoorzitster Ria Heemskerk op de lijst. Ria heeft 12 jaar als raadslid gefunctioneerd. Zij heeft dus ruime ervaring in het verdedigen van de belangen van Hillegom. En als de nummer 3 is dit Aart van Heusden geworden. Aart is jurist omgevingsrecht bij het ministerie van Defensie en woont al vanaf 1981 in Hillegom. Zijn brede kennis en ervaring op diverse beleidsterreinen weet hij effectief in te zetten. Nummer 4 en 5 zijn de andere nieuwkomers Marcel Sanders en Chris Weijers. Deze nieuwkomers hebben bestuurlijke ervaring en zijn bekend met reilen en zeilen in de lokale politiek. Marcel Sanders is al jaren penningmeester bij de Speel-O-theek Hillegom. Chris Weijers heeft raadswerk in Amsterdam gedaan. Robbert Janssen en Kees van den Aardwegh (2 huidige raadsleden) staan respectievelijk op nummer 6 en 7. Al met al dus een sterk team dat de komende verkiezingen met vertrouwen tegemoet gaat. Kwaliteit en vernieuwing bijeengebracht in een lokale partij die ook de komende periode uw belangen zo goed mogelijk zal verdedigen.

Aangezien bij de vorige verkiezingen Bloeiend Hillegom slechts 8 (!) stemmen tekort had om de grootste partij van Hillegom te worden, is bij de verkiezing op 19 maart 2014 nummer 2 aan de kieslijst toegekend. Maar als het aan de enthousiaste mensen op de kieslijst ligt, wordt Bloeiend Hillegom komend jaar de grootste partij van Hillegom !

Het verkiezingsprogramma is ook op 18 december vastgesteld en is binnenkort te raadplegen via deze website.