Fixi

Met Fixi maakt u eenvoudig een melding bij Gemeente Hillegom.

Fixi is een systeem waarmee bewoners van Hillegom schade en overlast in de openbare ruimte kunnen melden bij de gemeente. Fixi helpt de bewoners bij het melden van bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle prullenbakken of losliggende stoeptegels.

Bewoners kunnen melding maken via de website van de gemeente of via de Fixi app. Meldingen kunnen zo altijd en overal worden doorgegeven, de melder geeft de locatie aan en kan eventueel een foto bijvoegen. Vervolgens omschrijft u de melding en op de volgende pagina de eigen gegevens. Wanneer u uw e-mailadres invult krijgt u via Fixi de vervolgstappen toegestuurd en blijft u op de hoogte van uw melding. Via deze melding kunt u ook een vervolgantwoord geven, wordt uw melding niet snel of volgens u niet correct opgelost dan kunt u contact opnemen met Bloeiend Hillegom via onze website.

Blijf op de hoogte van de afhandeling

Een melding openbare ruimte is via het Fixi-platform snel gemaakt en u wordt op de hoogte gehouden over de melding en afhandeling. Zodra de gemeente met uw melding aan de slag gaat, krijgt u een e-mail van Fixi. Ook kan de gemeente u via Fixi bereiken voor vragen.

Gevaarlijke situatie of spoedeisende zaak.

Is er een situatie die direct gevaar oplevert voor de omgeving? Meld dit dan altijd telefonisch via 14 0252. Dan kan de gemeente zo snel mogelijk actie ondernemen. Buiten openingstijden kunt u de Politie bellen op 0900-8844.