Veel nieuwe gezichten op kieslijst Bloeiend Hillegom

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen heeft Bloeiend Hillegom de kieslijst vastgesteld. Bloeiend Hillegom is verheugd een kieslijst te kunnen presenteren met veel nieuwkomers die gemotiveerd en gedreven zijn met als missie de politiek dichtbij de inwoners te brengen en samen met hen te zorgen dat Hillegom een aantrekkelijke gemeente blijft om in te wonen.

Ria Heemskerk zal ook bij de komende verkiezingen lijsttrekker zijn. Het huidige raadslid Maarten Dijkshoorn is de nummer twee en burgerlid Kyra Scholtens bezet de derde plek op deze verder verrassende lijst. De kieslijst bevat veel nieuwkomers met verschillende achtergronden en deskundigheden zoals; Ben Mense, Robbert Janssen, Rijk Vonk, Arjan Woltjer, Stefan Janssen, Yolanda Heemskerk, Anja Couzijn, Pieter Damen, Bas Vledder, Jan Vledder, Sebastiaan van der Knijff en Huub van ’t Pad Bosch.

‘Wij zijn er klaar voor’, aldus Ria Heemskerk. ‘Met een dergelijke brede vertegenwoordiging aan gemotiveerde Hillegommers ben ik ervan overtuigd dat wij het verschil kunnen maken’.