Bloeiend Hillegom stelt vragen over scooteroverlast

Verschillende inwoners hebben ons benadert over de ervaren overlast van scooterrijders. Met name het verkeersgedrag en het veel te hard rijden van een groep scooterrijders zorgt voor onveilige situaties binnen het dorp. Burgemeester Van Erk, belast met de veiligheid binnen de gemeenten heeft deze vraag beantwoord. Het probleem rond het gedrag van de groep scooterrijders is bekend en heeft de aandacht. Echter zijn de scooterrijders moeilijk in de kraag te vatten. Dit komt met name doordat de scooters flink zijn opgevoerd. Van Erk deed op een oproep aan de inwoners van onze gemeente. Indien inwoners weten welke groep scooterrijders zorgt voor de onveiligheid en overlast, meldt dit dan bij de politie. Bloeiend Hillegom maakt zich sterk voor veiligheid op straat en hoopt dan ook dat de ontstane overlast snel tot het verleden behoort. Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen volgen.