Wat heeft Bloeiend Hillegom de afgelopen jaren bereikt?

De Ringoevers
Wat een aantal jaar geleden nog het terrein van een beton- en heipalenfabriek was, is omgetoverd tot een parel aan de Hillegommerbeek en Ringvaart. Bloeiend Hillegom had in het verkiezingsprogramma van 2010-2014 het speerpunt: ‘woningbouw mogelijk maken op het Ringvaartterrein.’ Wij hebben ons ingespannen om van het vervallen industrieterrein een nieuwe inbreilocatie in Hillegom te maken. Anno 2015 is de bouw van de 1e fase van de Ringoevers van start gegaan. Door de snelle bouw is er nu, twee jaar later, al een mooie woonwijk met vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen te zien. De Ringoevers wordt in 5 fasen ontwikkeld, waarbij de wijk uiteindelijk uit zo’n 320 woningen zal bestaan. Wij zijn blij met het resultaat en kunnen de Ringoevers met recht een nieuw pareltje van Hillegom noemen.